Om MitoLab ApS

Nemt indkøb til dit laboratorium

MitoLab ApS blev grundlagt i 2018 og forhandler alt i laboratorieudstyr – både apparater, forbrugsvarer og kemikalier. Vi tilbyder desuden alt, hvad der er brug for i et Life Science-laboratorium, fra PCR-maskiner og -reagenser til mikroskopiudstyr og cellekulturplader.

Vores effektive partnerskab med den tyske forhandler Carl Roth sikrer dig både varer af højeste kvalitet og hurtige leveringer.

Adm. direktør Michael Toft, og resten af holdet bag MitoLab, har mange års erfaring inden for branchen, så du er i trygge hænder, når du handler hos os.

Hvad end du arbejder for et forskningslaboratorium eller i en produktionsafdeling, kan vi forsyne dig med de apparater og det udstyr, du har brug for.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig …

Hos MitoLab ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for dig at købe udstyr til dit laboratorium. Vi ved, du hellere vil bruge din tid på noget andet, så lad os hjælpe dig med dine laboratorieindkøb.

Hvad gør vi for at gøre det nemt for dig?

·         Vi har en overskuelig hjemmeside og en velfungerende webshop, hvor du hurtigt og nemt kan bestille dine varer.

·         Vi har en hurtig leveringstid – vi garanterer levering af lagervarer inden for 72 timer.

·         Vi har et team af erfarne medarbejdere, der altid står klar til at hjælpe. Vi er specialister i at finde nye løsninger, som tager udgangspunkt i vores kunders individuelle behov. Bare kontakt os, så finder vi den rigtige løsning for dig!

·         Vi hjælper dig gerne med at hjemskaffe specialvarer og varer fra udenlandske firmaer.

… Alt i alt går vi langt for, at det skal være så let som muligt for dig at skaffe de produkter, du har brug for til dit laboratorium. Det sætter vi nemlig en stor ære i hos MitoLab!

Interesseret i at se, hvad vi har at tilbyde? Her kan du browse i vores mere end 30.000 varer. Du er også meget velkommen til at kontakte os og høre mere.

Vores team
Odoo - Sample 1 for three columns

Web-Shop

Hos MitoLab handler du hurtigt og nemt i vores webshop!

Vi har et stort udvalg af produkter til alle typer laboratorier samt hurtig levering – lagervarer leveres inden for 48 timer. 

Odoo - Sample 2 for three columns

Life Science

MitoLab specialiserer sig især i Life Science, og vi har et bredt sortiment af laboratorieudstyr, apparater og reagenser til hospitaler og Life Science-laboratorier.

Odoo - Sample 3 for three columns

Laboratorieudstyr

Vi tilbyder laboratorieudstyr til attraktive priser fra en lang række producenter. MitoLab har samlet produkterne for dig, så du kun behøver at handle ét sted.

 

Odoo - Sample 1 for three columns

Apparatur

Du kan trygt anskaffe dig apparaterne til dit laboratorium hos MitoLab. Vi har et stort udvalg, og du får altid den support, du har brug for.

Odoo - Sample 2 for three columns

Kemikalier

Vi har et stort udvalg af kemikalier til dit laboratorium. Når du køber kemikalier hos MitoLab, er du garanteret en høj kvalitet.

Odoo - Sample 3 for three columns

Kontakt

Vi tilbyder laboratorieudstyr til attraktive priser fra en lang række producenter. MitoLab har samlet produkterne for dig, så du kun behøver at handle ét sted.